Recursos per aprendre Anglès

A la xarxa existeixen una infinitat de webs on aprendre anglès i per aquesta mateixa raó és més senzill que tinguem alguns llocs de referència que perdre’ns en la immensitat 😉

Flo-Joe: és una web amb exercicis tipus examen Cambridge (CAE, FCE,…).

flo-joe

Howjsay: web de pronunciació de paraules.

howjsay

El blog para aprender inglés: lloc web que entre altres recursos conté un curs bastant interessant de CAE, FCE i PET. Cada tema té teoria i exercicis.

curs cae

Cambridge Dictionary: Diccionari online amb selecció d’anglès britànic i americà, idioms, traductor, thesaurus,…

Cambridge Dictionary

Lyrics training: Lloc web amb un exercici d’omplir buits a la vegada que escoltes una cançó del youtube. Permet elegir entre diferents idiomes i diferents nivells de dificultat. Hi ha altres llocs similars però a mi m’agrada aquest perquè la cançó va parant automàticament fins que omples el buit.

lyrics training

English central: aquí podeu trobar vídeos amb exercicis de comprensió, omplir buits, vocabulari,…

englishcentral

BBC: la web de bbc té un apartat per aprendre anglès amb recursos molt interessants, des de vídeos, a lectures, …

bbc

Apart d’aquests recursos és interessant seguir altres recomanacions com:

  • Mirar la tv, sèries o pel·lícules en anglès, i segons el vostre nivell elegir subtítols en català/castellà o en anglès.
  • Llegir textos en anglès. Començar per textos curts i que siguin del vostre interès, i després passar a lectures més llargues o al diari online.
  • Perdre la vergonya i intentar parlar en anglès sempre que sigui possible. Hi ha llocs d’intercanvis lingüístics, professors de speaking per skype (www.telephoneteacher.com),…
  • Escoltar audiobooks en anglès. Hi ha llocs com aquest: http://esl-bits.net/, que permeten escoltar i a la vegada llegir el text.
  • Quan aprengueu una paraula nova intenteu no només memoritzar la definició, sinó veure frases on s’utilitza, idioms,…com més relacionada la tinguem en la nostra memòria més fàcil serà retenir-la.
  • Quan trobeu una paraula que no entengueu, no busqueu la traducció, intenteu llegir-ne la definició en anglès (cambridge dictionary) i només en el cas que encara no l’entenguem buscar-ne la traducció. Per traduccions de paraules i frases fetes és molt pràctica la web: www.wordreference.com.
  • No us preocupeu per haber de buscar la mateixa paraula varies vegades, els estudis diuen que és necessària una mitjana de 7 cops per retenir-la i ser capaços d’utilitzar-la en el nostre repertori.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s